*** Deze vacature is reeds ingevuld ***

Weet jij je weg te vinden op en rond het water?

Vanuit drie verkoopkantoren, twee distributiecentra, meer dan 75 tankstations en met meer dan 60 eigen tankwagens, voorziet OK Oliecentrale dagelijks bedrijven in heel Nederland van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante vloeistoffen. Dit doen wij met zo’n 500 ervaren en gedreven medewerkers, met hart voor onze klanten en oog voor detail. Ook op en rond het water zijn we actief in de distributie van smeermiddelen en brandstoffen.

Voor onze OK Marine divisie zijn we dan ook op zoek naar een:

Logistiek Medewerker Marine

met gevoel voor commercie

Standplaats Tholen

Als Logistiek Medewerker Marine ben je verantwoordelijk voor ons magazijn met smeermiddelen in Tholen. Je zorgt voor een opgeruimd en georganiseerd magazijn, voert licht administratieve werkzaamheden uit en bereidt orders voor, die je vervolgens per bestelbus (vaak just-in-time) bezorgt bij onze varende klanten. Door je regelmatige contact met klanten en je kennis van de maritieme wereld, weet je daarnaast commerciële kansen (verkoopmogelijkheden) te signaleren.

Jij:

  • hebt een MBO werk- en denkniveau met een technische of logistieke achtergrond
  • hebt affiniteit met en/of ervaring in de maritieme sector
  • bent in het bezit van rijbewijs C of bereid dit te halen
  • bent klantgericht en communicatief vaardig
  • hebt commerciële kwaliteiten

De functie:
 
We bieden je een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden. De nadruk ligt op logistieke activiteiten, maar indien nodig voer je ook licht administratieve en commerciële werkzaamheden uit. Vaak weet je pas kort van te voren waar je welke smeermiddelen mag gaan leveren. Je bent dan ook flexibele ingesteld en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

 
Ons aanbod:

  • een afwisselende fulltime baan bij een van de grootste distributeurs van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland
  • een prettige en professionele werkomgeving
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris

 
Interesse?

Ben jij de Logistiek Medewerker Marine die we zoeken? Stuur dan je CV met begeleidende motivatie naar jilke.langius@ok-marine.nl.